Coaching particulier > Coaching in bewust ZIJN

Coaching in bewust ZIJN

Samen gaan we, in een ontspannen sfeer, in gesprek over wat er bij jou speelt. Dit probleem heeft misschien te maken met angst, pijn, verminderd zelfvertrouwen of angst voor controleverlies. Het kan ook een periode zijn waarin je vastloopt door een burn-out, een scheiding of de overgang. Wellicht heeft je kind het moeilijk op school of in de maatschappij. Of heb je lichamelijke klachten? Deze kunnen, door de juiste inzichten, ook verminderen.

Ik coach in bewust ZIJN om je te leren om op verschillende manieren naar angst, een gebeurtenis of een situatie te kijken. Ik geef je tips en we doen oefeningen waarbij conditioneringen worden blootgelegd. Dit geeft inzicht in jezelf en het probleem. Ik leer je om afstand te nemen van je probleem en ik geef je handvaten om jezelf beter te begrijpen en te helen. Door coaching in bewust ZIJN leer je te leven in het heden. Niet in het verleden of in de toekomst maar in het NU! Het helpt je om van denken naar voelen te gaan en te leven vanuit je hart in plaats van je hoofd. Het maakt je los van vaste denkpatronen en conditioneringen.  Daardoor kom je veel dichter bij jezelf wat zorgt voor rust, balans en harmonie. Dit geeft verlichting, je voelt je vrij.

Persoon lopend op het strand in cirkel van schelpen

Als jij je bewustzijn vergroot, verandert niet alleen jouw wereld maar ook die voor de mensen om je heen. Bewustzijn werkt namelijk door in alle lagen (gezin, familie, vriendschap en werk) omdat de energie verandert. Dit is echt merkbaar voor jou en je omgeving. 

Voor de juiste behandeling zijn er verschillende methodes. Ik kies samen met jou de behandeling die het beste bij jou past. Een behandeling kan ook bestaan uit verschillende methodes. Lees meer over de methodes voor helderheid en oplossing.

Reviews

SimpeL-MaR Health & Beauty
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Celeste
Celeste
18:24 10 Nov 21
Marga is al jarenlang een coach waar ik om de aantal maanden naar terug keer. Bij haar kan ik reflecteren en mezelf beter leren kennen en ontwikkelen. Ik voel me altijd veilig en deskundig geholpen. Iedere keer kunnen we weer een stapje verder om mijn persoonlijke doelen waar te maken. Erg waardevol voor mij!
monique walraven
monique walraven
15:08 01 Oct 21
Drie jaar geleden bij marga gekomen, en ik ga haar ook niet meer verlaten. Wat zij met je doet , haar aanpak is uniek. Pakt de koe bij de hoorns , hoe pijnlijk ook , ik heb mogen groeien, verwerken en leren omgaan met verdriet, rouw en loslaten en een terugkeer naar je eigen ik.
Lorna van Dijk
Lorna van Dijk
14:26 23 Sep 21
3,5 jaar geleden ben ik voor het eerst bij Marga geweest en sinds die eerste sessie ben ik een enorme fan van haar. Marga is een fantastische, liefdevolle maar ook krachtige vrouw en met haar bijzondere oefeningen en down to earth aanpak weet ze me elke keer weer te raken en ziet ze precies wat het 'probleem' is. Ze is vakkundig, discreet en heeft heel veel ervaring. Dank je wel Marga, tot snel!
Bianca Van Vogelpoel
Bianca Van Vogelpoel
17:56 10 Sep 21
Dankzij Marga veel oude pijn mogen verwerken, waardoor ik dichter bij mezelf ben gekomen. Ik merk nu dagelijks dat ik bewust ben van mijn gevoel en reactie op alles om me heen. Ook als je denkt "het gaat toch goed" kom je tijdens een sessie bij Marga toch weer terug bij jezelf. In deze drukke, gekke wereld heel fijn en waardevol. Ik zie deze mooie reis naar binnen als een mooi geschenk aan mezelf, ik zou het iedereen aanraden.
Sabrina Bayens
Sabrina Bayens
12:36 08 Sep 21
Marga is voor mij, en voor ons, al jaren een veelzijdige en waardevolle coach. Of het nou om zakelijke of persoonlijke uitdagingen gaat. Het is heel prettig om zoveel aandacht te krijgen, met hele eerlijke gesprekken, waarin ze luistert, de kern blootlegt, je spiegelt, je helpt patronen te zien en ze te veranderen/los te laten. Marga is bijzonder goed in het afstemmen op jou en op de situatie en daarmee heb je de ene keer een wat luchtiger gesprek en de andere keer een diepgaandere sessie. Het... heeft mij (en een hoop mensen om me heen) geholpen (nog) vrijer en gelukkiger in het leven te staan. Marga heeft een fijne kijk op het leven en geen onderwerp is te gek ;-).lees verder
Maurice de Greef
Maurice de Greef
11:06 07 Sep 21
Dit was en is nog steeds een fantastische ervaring! Door Marga heb ik veel dingen in een ander perspectief leren zien en ben ik een gelukkiger leven gaan leiden. Het heeft me veel inspiratie en geluk gebracht. Met name de goede, veilige en zeer kundige begeleiding zijn subliem! Heel veel dank!
Jeffrey Cremers
Jeffrey Cremers
08:36 07 Sep 21
Marga heeft er voor gezorgd dat ik samen met mijn gezin tot onze kern zijn gekomen. Het overbodig rationaliseren, de emotionele lasten van het verleden die we met ons meedragen, het niet (goed) kunnen voelen en allerlei andere zaken die ons verstoren in ons (dagelijks) bestaan heeft Marga in fijne (praat) sessies ons inzichtelijk gemaakt en handvatten aangereikt hoe hiermee om te gaan. De essentie van het leven brengt zij op een eenvoudige en praktische manier onder de aandacht. Marga,... hartelijk dank voor de mooie inzichten. Groet, Jeffrey & Judithlees verder
Meer beoordelingen
js_loader

Wees aanwezig in het moment, dan is het altijd goed.