Coaching particulier > Energetische reset

De energetische verandering

Je staat er misschien niet bij stil dat alles energie is. Alles wat leeft, zoals mensen, planten, dieren en objecten bestaat uit energie. Energie is de essentie en geeft ons het leven. Energie is namelijk het fundament van het leven en de basis van gezondheid. Voor een goede balans en een gezond lichaam is het belangrijk dat levensenergie goed kan stromen. 

Als mens leef je vaak op de automatische piloot en ben je je niet echt bewust van wat energie met je doet. Dit komt omdat energie niet zichtbaar of tastbaar is . Door conditioneringen, vaste patronen of angsten kan het zijn dat jouw energie niet goed meer stroomt. Daardoor voel je je niet energiek en fit of heb je emotionele of lichamelijk klachten.

Handen die een energetische reset ontvangen

Wil je graag innerlijke rust ervaren? Wil je je vrij voelen en in je kracht staan? Dan help ik je door middel van een energetische reset. Hierdoor komt jouw energiesysteem weer in balans.

Hoe werkt de behandeling?

De oorsprong van jouw energetische systeem ligt in: verbinding en relaties, bestaansrecht en veiligheid, onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en zingeving. Tijdens ons gesprek krijg je inzicht in hoe en waarom het energetische systeem je ‘doen en laten’ beïnvloedt. Door bepaalde oorzaken zijn deze kernpunten verstoord of geblokkeerd en deze gaan we resetten. Dit doe ik door het stellen van vragen terwijl je in verbinding staat met je probleem of klacht. Ik gebruik mijn vermogen om energie om te zetten. Daarnaast heb ik de gave van heldervoelen. Dit geeft mij informatie om tot de kern van het probleem te komen. 

Na een reset-sessie is je energetische systeem veranderd. Jij bent veranderd. Patronen die je al jaren in de weg zitten, zijn nu makkelijker te beïnvloeden en te veranderen. De inzichten brengen samen met de healing energie in beweging. Het gevolg is dat gezonde levensenergie weer door je lichaam stroomt en je weer in verbinding staat met lichaam, geest en ziel. Daardoor sta je weer vol enthousiasme in het leven. En dat geeft mij weer energie!

Wanneer de energie verandert, verandert alles.