Contact

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch of via onderstaand formulier contact met mij op.

  Contactgegevens

  Marga van den Berk
  Mozartlaan 17
  5151 KA Drunen
  info@simpelmar.nl
  GSM 06-37373878

  Locatie

  Reviews

  SimpeL-MaR Health & Beauty
  5.0
  Gebaseerd op 14 beoordelingen
  powered by Google
  Celeste
  Celeste
  18:24 10 Nov 21
  Marga is al jarenlang een coach waar ik om de aantal maanden naar terug keer. Bij haar kan ik reflecteren en mezelf beter leren kennen en ontwikkelen. Ik voel me altijd veilig en deskundig geholpen. Iedere keer kunnen we weer een stapje verder om mijn persoonlijke doelen waar te maken. Erg waardevol voor mij!
  monique walraven
  monique walraven
  15:08 01 Oct 21
  Drie jaar geleden bij marga gekomen, en ik ga haar ook niet meer verlaten. Wat zij met je doet , haar aanpak is uniek. Pakt de koe bij de hoorns , hoe pijnlijk ook , ik heb mogen groeien, verwerken en leren omgaan met verdriet, rouw en loslaten en een terugkeer naar je eigen ik.
  Lorna van Dijk
  Lorna van Dijk
  14:26 23 Sep 21
  3,5 jaar geleden ben ik voor het eerst bij Marga geweest en sinds die eerste sessie ben ik een enorme fan van haar. Marga is een fantastische, liefdevolle maar ook krachtige vrouw en met haar bijzondere oefeningen en down to earth aanpak weet ze me elke keer weer te raken en ziet ze precies wat het 'probleem' is. Ze is vakkundig, discreet en heeft heel veel ervaring. Dank je wel Marga, tot snel!
  Bianca Van Vogelpoel
  Bianca Van Vogelpoel
  17:56 10 Sep 21
  Dankzij Marga veel oude pijn mogen verwerken, waardoor ik dichter bij mezelf ben gekomen. Ik merk nu dagelijks dat ik bewust ben van mijn gevoel en reactie op alles om me heen. Ook als je denkt "het gaat toch goed" kom je tijdens een sessie bij Marga toch weer terug bij jezelf. In deze drukke, gekke wereld heel fijn en waardevol. Ik zie deze mooie reis naar binnen als een mooi geschenk aan mezelf, ik zou het iedereen aanraden.
  Sabrina Bayens
  Sabrina Bayens
  12:36 08 Sep 21
  Marga is voor mij, en voor ons, al jaren een veelzijdige en waardevolle coach. Of het nou om zakelijke of persoonlijke uitdagingen gaat. Het is heel prettig om zoveel aandacht te krijgen, met hele eerlijke gesprekken, waarin ze luistert, de kern blootlegt, je spiegelt, je helpt patronen te zien en ze te veranderen/los te laten. Marga is bijzonder goed in het afstemmen op jou en op de situatie en daarmee heb je de ene keer een wat luchtiger gesprek en de andere keer een diepgaandere sessie. Het... heeft mij (en een hoop mensen om me heen) geholpen (nog) vrijer en gelukkiger in het leven te staan. Marga heeft een fijne kijk op het leven en geen onderwerp is te gek ;-).lees verder
  Maurice de Greef
  Maurice de Greef
  11:06 07 Sep 21
  Dit was en is nog steeds een fantastische ervaring! Door Marga heb ik veel dingen in een ander perspectief leren zien en ben ik een gelukkiger leven gaan leiden. Het heeft me veel inspiratie en geluk gebracht. Met name de goede, veilige en zeer kundige begeleiding zijn subliem! Heel veel dank!
  Jeffrey Cremers
  Jeffrey Cremers
  08:36 07 Sep 21
  Marga heeft er voor gezorgd dat ik samen met mijn gezin tot onze kern zijn gekomen. Het overbodig rationaliseren, de emotionele lasten van het verleden die we met ons meedragen, het niet (goed) kunnen voelen en allerlei andere zaken die ons verstoren in ons (dagelijks) bestaan heeft Marga in fijne (praat) sessies ons inzichtelijk gemaakt en handvatten aangereikt hoe hiermee om te gaan. De essentie van het leven brengt zij op een eenvoudige en praktische manier onder de aandacht. Marga,... hartelijk dank voor de mooie inzichten. Groet, Jeffrey & Judithlees verder
  Meer beoordelingen
  js_loader

  Open je hart; daar vind je jouw ware zelf!