Coaching bedrijf > Individuele coaching

Wat speelt er op het werk?

Steeds meer werkgevers en werknemers maken gebruik van een coach wanneer ze tegen zaken aanlopen op het werk. Het kan gaan over:

 • Ontwikkeling en groei van bewustzijn
 • Werkdruk
 • Spanning
 • Stress
 • Burn-out
 • Conflicten op de werkvloer
 • Vitaliteit
 • Werkplek en energie
Bureau met laptops en werkende mensen

Resultaat

SimpeL-MaR kan met de juiste methodes tot de kern van het probleem te komen. Dit geeft inzicht, ruimte en rust wat als resultaat heeft: 

 • Beter en efficiënter functioneren 
 • Samen werken aan een optimaal bedrijfsresultaat 
 • Minder ziekteverzuim
 • Plezier, energie en geluk bij de werknemer
 • Vitale werknemers
 • Positieve werksfeer en werkomgeving
 • Goede energie binnen het bedrijf
 • Onderling vertrouwen 
 • Iedereen neemt zijn/haar plek in binnen het bedrijf.
 • Ruimte voor het uitspreken van gevoel of mening zonder strijd
 • ‘Geven en nemen’ zijn in balans

Hoe helpt SimpeL-MaR

Vrouw maakt tekening in het zand op het strand

SimpeL-MaR richt zich, via individuele coaching, op de mens. Dit wordt als prettig ervaren omdat dit een gerichte afstemming is op wat er speelt. Het is niet de oplossing vinden vanuit programmering, hoofd en geleerde technieken, maar vanuit helder waarnemen en helder voelen. Hierdoor is er voor elk item wat speelt een op maat gemaakte behandeling. Geen mens is hetzelfde, vandaar dat ook niet voor iedereen de behandeling of aanpak hetzelfde is.

Met de gave van helder voelen kan ik mensen leren het leven vanuit een breder perspectief te zien.

Alles heeft een bedoeling om te kunnen groeien en als je dit gaat voelen en ervaren is niets goed of slecht en ervaar je direct al meer ontspanning. Je stapt dan in een groter bewustzijn om het geheel te kunnen zien van wat er speelt. Wanneer je hiernaar kijkt en het doorziet lost alles op. Alle oplossingen zijn al in jou aanwezig, ze mogen alleen aangeraakt worden en dat ga ik samen met je doen. Verder is er zeker ook ruimte om te praten over gevoel en beleving. Dit is ook heel belangrijk om helderheid te verkrijgen.

Als coach kijk en luister ik met begrip voor de situatie. Ik spiegel, op een eerlijke en positieve manier, het gedrag en de denkwijze van de werknemer. Dit geeft nieuwe en verhelderende inzichten. Mocht het nodig zijn dan kan er, bijvoorbeeld bij conflictsituaties, na een individuele coaching ook een groepssessie plaatsvinden om belevingen en ervaringen te delen en afspraken te maken om samen een nieuwe weg in te slaan. 

Degene die zijn of haar authentieke weg gaat zal nooit worden ingehaald. Omdat je wanneer je authentiek durft te zijn altijd dicht bij jezelf bent. Dat wens ik iedereen toe want dit geeft veiligheid, vertrouwen, groei, begrip, zachtheid, kracht en oneindige mogelijkheden.

Methodes

Ik werk met de volgende methodes: 

 • Bloesemtherapie
 • EMDR
 • Bedrijfsopstellingen (komt voort uit de methode familieopstellingen)
 • Reset sessie
 • Helende reis
 • Meditatie & mindfulness
 • PMA

Klik hier voor uitleg over deze methodes.

Reviews

SimpeL-MaR Health & Beauty
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Celeste
Celeste
18:24 10 Nov 21
Marga is al jarenlang een coach waar ik om de aantal maanden naar terug keer. Bij haar kan ik reflecteren en mezelf beter leren kennen en ontwikkelen. Ik voel me altijd veilig en deskundig geholpen. Iedere keer kunnen we weer een stapje verder om mijn persoonlijke doelen waar te maken. Erg waardevol voor mij!
monique walraven
monique walraven
15:08 01 Oct 21
Drie jaar geleden bij marga gekomen, en ik ga haar ook niet meer verlaten. Wat zij met je doet , haar aanpak is uniek. Pakt de koe bij de hoorns , hoe pijnlijk ook , ik heb mogen groeien, verwerken en leren omgaan met verdriet, rouw en loslaten en een terugkeer naar je eigen ik.
Lorna van Dijk
Lorna van Dijk
14:26 23 Sep 21
3,5 jaar geleden ben ik voor het eerst bij Marga geweest en sinds die eerste sessie ben ik een enorme fan van haar. Marga is een fantastische, liefdevolle maar ook krachtige vrouw en met haar bijzondere oefeningen en down to earth aanpak weet ze me elke keer weer te raken en ziet ze precies wat het 'probleem' is. Ze is vakkundig, discreet en heeft heel veel ervaring. Dank je wel Marga, tot snel!
Bianca Van Vogelpoel
Bianca Van Vogelpoel
17:56 10 Sep 21
Dankzij Marga veel oude pijn mogen verwerken, waardoor ik dichter bij mezelf ben gekomen. Ik merk nu dagelijks dat ik bewust ben van mijn gevoel en reactie op alles om me heen. Ook als je denkt "het gaat toch goed" kom je tijdens een sessie bij Marga toch weer terug bij jezelf. In deze drukke, gekke wereld heel fijn en waardevol. Ik zie deze mooie reis naar binnen als een mooi geschenk aan mezelf, ik zou het iedereen aanraden.
Sabrina Bayens
Sabrina Bayens
12:36 08 Sep 21
Marga is voor mij, en voor ons, al jaren een veelzijdige en waardevolle coach. Of het nou om zakelijke of persoonlijke uitdagingen gaat. Het is heel prettig om zoveel aandacht te krijgen, met hele eerlijke gesprekken, waarin ze luistert, de kern blootlegt, je spiegelt, je helpt patronen te zien en ze te veranderen/los te laten. Marga is bijzonder goed in het afstemmen op jou en op de situatie en daarmee heb je de ene keer een wat luchtiger gesprek en de andere keer een diepgaandere sessie. Het... heeft mij (en een hoop mensen om me heen) geholpen (nog) vrijer en gelukkiger in het leven te staan. Marga heeft een fijne kijk op het leven en geen onderwerp is te gek ;-).lees verder
Maurice de Greef
Maurice de Greef
11:06 07 Sep 21
Dit was en is nog steeds een fantastische ervaring! Door Marga heb ik veel dingen in een ander perspectief leren zien en ben ik een gelukkiger leven gaan leiden. Het heeft me veel inspiratie en geluk gebracht. Met name de goede, veilige en zeer kundige begeleiding zijn subliem! Heel veel dank!
Jeffrey Cremers
Jeffrey Cremers
08:36 07 Sep 21
Marga heeft er voor gezorgd dat ik samen met mijn gezin tot onze kern zijn gekomen. Het overbodig rationaliseren, de emotionele lasten van het verleden die we met ons meedragen, het niet (goed) kunnen voelen en allerlei andere zaken die ons verstoren in ons (dagelijks) bestaan heeft Marga in fijne (praat) sessies ons inzichtelijk gemaakt en handvatten aangereikt hoe hiermee om te gaan. De essentie van het leven brengt zij op een eenvoudige en praktische manier onder de aandacht. Marga,... hartelijk dank voor de mooie inzichten. Groet, Jeffrey & Judithlees verder
Meer beoordelingen
js_loader

Coaching met de juiste aandacht voor ieder persoon.