Coaching particulier > Natuurlijke supplementen

Natuurlijke supplementen

Soms adviseer ik de volgende ondersteunende supplementen bij de behandeling: 

  • Bloesemremedie
  • B12
  • Celzouten
  • Vitaminen en mineralen 

Ik leg hieronder beknopt uit wat deze supplementen inhouden. Wil je hierover uitgebreide informatie? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of per mail info@simpelmar.nl

Lepel met groene supplementen

Bloesemtherapie

Door bloesemremedies kunnen jouw kwaliteiten tot ontwikkeling komen. De energie van bloemen maakt je bewust van het leven en hoe jij kunt omgaan met bepaalde klachten op lichamelijk en geestelijk niveau. Het helpt je om te groeien in je gevoel. Het geeft inzicht in bepaalde (levens-) processen en zet emoties om in positieve. Het helpt om situaties waar je tegen aanloopt in het leven inzichtelijk te maken en er ontstaat meer begrip waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Door dit inzicht of begrip worden situaties of processen beter hanteerbaar en ontstaat de mogelijkheid tot het oplossen ervan. Bloesemtherapie lost lichamelijke en geestelijke blokkades op en zet deze om in positieve ervaringen.

Na het inventariseren van het probleem ga ik samen met jou bekijken wat er nodig is voor het gewenste resultaat. Na het uitzoeken van de remedies maak ik een gebruikersflesje. Dit flesje wordt gedurende een aantal weken gebruikt om de klachten te verlichten en je bewust te maken van het proces. 

Deze behandeling is geschikt voor iedereen in elke leeftijdscategorie. Dus óók voor kinderen en baby’s om bijvoorbeeld blokkades op te heffen of rust en herstel te vinden. 

Celzouten

Celzouten van dr. Schussler zijn lichaamseigen enkelvoudige mineralen die normaal bij iedereen aanwezig zijn in het lichaam. Deze celzouten zijn essentieel voor de goede werking van ondermeer de stofwisseling. Als de stofwisseling door een gebrek aan celzouten niet goed meer functioneert, komt er een overbelasting en krijgt men gezondheidsklachten. Deze gezondheidsklachten kunnen zowel lichamelijk als geestelijk zijn. Schussler zouten zijn geen medicijnen. Je kunt ze zonder problemen combineren met elke vorm van medicatie en/of supplementen. 

Bij celzouttherapie breng ik jouw inwendige verstoring in kaart en adviseer ik jou, met behulp van de biotensor, welke van de 33 verschillende celzouten je nodig hebt. Deze celzouten verkoop ik ook in mijn praktijk. Mijn cliënten hebben positieve ervaringen met celzouten, zij geven een goed resultaat. 

Vitaminen en mineralen

Het lichaam heeft, tijdens periodes van stress, meer aanvullingen nodig op het gebied van vitaminen en mineralen. Tijdens jouw consult kan ik met de biotensor meten of jij een eventuele aanvulling nodig hebt. De natuurlijke supplementen van Ortica, AOV, Vithortho kan ik vervolgens voor jou bestellen. 

Geef het lichaam wat extra energie om te herstellen.