Welkom > Over Marga

Over mij

Ik ben Marga, 52 jaar, getrouwd met Harold en moeder van twee prachtige kinderen. Als gezin hebben we een mooie reis gemaakt in bewustzijn. Dit komt omdat, na wat ik persoonlijk heb meegemaakt, ik me er heel bewust van ben dat het heel belangrijk is om juist aandacht te geven aan mezelf en ons gezin. Dan ben je echt verbonden met het belangrijkste in je leven en vanuit die verbondenheid is alles altijd goed!

Portret Marga van den Berk op het strand

Ik heb zelf ervaring met een burn-out, depressie en slachtoffer zijn. Geen fijne situaties maar het heeft mij al veel geleerd over het leven. Deze lessen maken mij dankbaar. Vanuit het donker – beleeft vanuit onze (onprettige) ervaringen – overgaan naar het licht – zoals groei en ontwikkeling -. Mijn motto is: niets gebeurt voor niets… Alles wat er is, is de bedoeling anders zou het er niet zijn. Daardoor is er bij mij ook geen weerstand maar acceptatie. Ik strijd niet met wat er is maar ik voel waarom het er wel is. Als je dit zelf gaat ervaren, dan gaat de wereld voor je open.

Elke ochtend heb ik een vast ochtendritueel. Het eerste uur van de dag is namelijk voor mijzelf. Ik mediteer, schrijf of luister naar Mooji (een spirituele leraar). Ik voel eerst wat ik die dag nodig heb en ga dan hiermee aan de slag. Na dat uur neem ik een ijskoude douche. Zo kom ik weer echt op de wereld en start heel bewust en vol energie mijn dag. 

Ontstaan van SimpeL-MaR Pure Health

Mijn bedrijf bestaat sinds 2014. Daarvoor werkte ik achttien jaar bij Johnson en Johnson. Dit is een wereldwijd Amerikaans bedrijf dat actief is in de farmaceutische industrie en medische- en consumenten producten. Ik werkte daar als trainer in de sector skincare. Destijds vond ik het al heel fijn om mensen dichter bij zichzelf te brengen en te stimuleren tijdens mijn trainingen.

Op een bepaald moment had ik sterk het verlangen naar meer diepgang. Ik wilde me zelf bevrijden uit een wereld waar alles draaide om uiterlijk en de weg vinden naar mijn innerlijk. Ik volgde mijn hart, nam ontslag en richtte mijn eigen coachingsbedrijf op. Deze stap, vanuit conditioneringen, patronen en angst om een vaste baan in te ruilen voor vrijheid, heeft mij zó veel gebracht. Mijn passie en de mogelijkheid om mensen te coachen in bewustzijn is een feest! Het is het meer dan waard geweest om in het diepe te springen en mijn hart te volgen.

Oneindigheidsteken als logo

Tijdens mijn vakantie in Spanje bezocht ik een winkeltje van een holistische creatieve man. Ik vond daar een armbandje met het oneindigheidsteken. Dat inspireerde mij zo enorm dat dit de start was mijn bedrijf. Op het strand met vrienden onstond vervolgens de naam  SimpeL-MaR wat staat voor:
S: See, L:  Live = SimpeL
M: Mind  R: = Reset

Ervaar jouw pad

Het leven is echt veel makkelijker dan we denken. Graag ga ik met jou op pad naar een leven vanuit het hart. Dit is het pad voor een leven in licht, alle mogelijkheden, ontspanning en gelukkig zijn. Zie het pad van heling wat je aangaat als een licht pad en niet als donker of zwaar. Alles is mogelijk, geen probleem is mij vreemd. 

Wil je een afspraak maken? Gebruik dan het contactformulier of mail naar info@simpelmar.nl 

Harte groet,
Marga

Acceptatie brengt je alles. Het geeft rust en stilte om naar de kern te gaan.